Bloggutmaning 365 - 55

En kommentar

55. Är du en organiserad person?

 

Jag vill säga det. Jag tycker om att ha ordning och reda och alltid veta vart jag har saker. Jag skaffar gärna nya sätt att organisera på osv. Dock är jag väldigt lat och ibland blir det inte av att jag organiserar saker, ofta med resultatet att jag mår dåligt av det. Så jag försöker hålla mig organiserad och ordentlig. Dessutom är själva organiserandet jätteroligt!

 

Idag gick jag och mamma till Ikea och jag fick två saker av henne! Det första var en papperskorg som Robin kan ha vid sin dator. Det andra var en sak man hänger i garderoben där det bara finns en stång och den har lådor (jag är så dålig på att förklara, här får ni en bild på "SKUBB". )

 

Den kommer komma till bra användning.

 

xoxo Charlotta

 
1 Linnea-maria:

skriven

hoppsan vad många blogginlägg jag har missat :). Jag har inte hört talas om W-rock förut. Jag älskar youtube, den positiva sidan, jag skulle dock aldrig våga filma mig själv är alldeles för blyg. Jag är också en ordning och redaperson, men det skulle man inte kunna tro när man ser hur det ser ut här hemma. Ha en bra dag.

Svar: Då har du ju något att göra iaf :DDu får ta och kolla upp W-rock, det är jättebra! Finns så mkt av det.
Man måste inte filma sig för att vara en del av det, det är jättemånga på youtube som är aktiva men inte gör några videor själv.
Haha, jag tror faktiskt det blir så om någon kommer hit också xD
Du med :)
Ravenmistress