Bloggutmaning 365 - 40

2 kommentarer

 40.  5 saker som aldrig kommer in i ditt hem

 

·         Grälla färger.

Färg för mig är allt som inte är svart, alltså ingår vitt och grått där. Utöver det har jag inget emot mörka färger i blått, grönt, lila osv. Har även tillåtit Robins Manchester United affischer så vi har lite gult/rött (vilket är en färgkombination jag hatar), men inga klara färger i rosa eller så, usch. (pasteller går helst bort också.

 

·          Heltäckningsmattor.

Jag trodde först det var ett skämt att man hade sådana, men tydligen är det vanligt i USA osv. De verkar väldigt opraktiska för att inte tala om fula. Helst vill jag ha trägolv, men det är något jag får ta när jag får ett eget hus att göra om.

 

·          Rottingmöbler.

De är äckliga och får det att krypa i kroppen, tänker inte gå in mer i detalj varför, bara att tänka på det ger mig obehag.

 

·          Furumöbler.

Vi hade många furumöbler när jag var ung och de är väldigt fult, trämöbler är ofta snyggt men just furu är väldigt fult. Däremot kan det hända att jag kommer hitta något billigt i furu på blocket, med lite svart färg går det ju sedan inte att se att det är furu, så då får det nog stanna tills pengar ger mig något bättre.

 

·          Guldfärg - ramar, speglar osv.

Guld är färgen man får som vinnare, men för mig har guld alltid varit fult. Jag tycker mycket bättre om silver (så då går det bra att bli 2:a ;)). Så guld förstör i ett hem för mig, det ser ganska osmakligt ut. Silver är också en kallare färg som passar bra med svart och mörka färger.

 

 

 

 

 

xoxo Charlotta

 

 
1 mirajen.blo.gg:

skriven

Håller helt med dig på alla punkter! Fast jag ger nog efter lite på första eftersom jag gillar turkos ;)

svar: Nej du får inte komma hem till mig sålänge du mördar folk Charlie! :D

Svar: Turkost är snyggt men jag skulle aldrig kunna ha det framme, men det funkar ju hos dig ^^
meeeen, jag lovar att inte mörda dig iaf *puppy eyes*
Ravenmistress

2 En plats i solen:

skriven

Bra lista! :)

Svar: Jag tog det värsta jag kunde komma på :D
Ravenmistress