Bloggutmaning 365 - 33

Kommentera

33.  5 slags statusuppdateringar / inlägg du stör dig på på sociala medier

 

Jag har haft svårt de senaste dagarna med inläggen för jag har svårt att bestämma mig för vad "sociala medier" innebär. Så fort jag hör ordet "media" tänker jag på skvallertidningar och tv. Men när man lägger till "sociala" blir jag förvirrad. Menar man Internet? Varför inte bara säga det i så fall. Eller menar man bara facebook/twitter/bloggar osv? Men folk är ju sociala överallt på internet just nu. Om det är överallt man är social finns det ju sms och sådant, men då kanske det inte gills som "media". Jag är väldigt förvirrad som ni hör och därför har jag haft svårt att komma fram till hur jag ska lägga upp mina inlägg, med slutsatsen att jag bara skrivit att jag helt enkelt inte vet vad jag ska skriva.

 

Jag kollade upp ett par bloggar jag följer och det verkar som om just den här frågan mest riktar in sig på facebook och liknande.

 

Jag tänkte försöka skriva en lista men jag får helt enkelt inte till det. Nästa vecka är "hemma" och det är lite mer min grej. Ni ska få höra hur jag gillar att ha det hemma och även få se flera bilder på inredningen i min lägenhet. Förhoppningsvis blir det mer uppskattat än denna veckas inlägg.

 

 

xoxo Charlotta