Uppdatering

En kommentar

Nästan en månad senare…

Det här verkar bli en vana.

Det har hänt så mycket så jag har inte orkat sätta mig ner och skriva.

 

Jag tillbringar mycket tid med att prata med min pojkvän och försöker träffa honom så ofta jag kan. Det är dock svårt då han bor långt borta. Men vi försöker skypa dagligen så det inte blir för jobbigt.

 

Jag har kommit igång ordentligt med livet nu. Allt går framåt, motion, mat, ork att göra saker, allt. Nu är planen klar att jag ska flytta ut den 31a juli. Förhoppningsvis ska jag ha en lägenhet då så jag kan flytta in direkt där. Men om inte så får jag bo hemma ett tag tills lägenhet finns. Jag har redan fått bekräftat en samtalskontakt på Gylle och jag har en läkartid bokad i augusti. Från första augusti kommer jag även ha boendestöd som ska hjälpa mig att planlägga dagarna så jag inte faller in i gamla mönster eller börjar stressa upp mig över småsaker. Jag har tänkt fortsätta med ett fast schema.

Jag vill även ha något att göra på dagarna, någon form av praktik, det är inte klart än, men förhoppningsvis kommer jag ha något tills jag flyttar. Helst vill jag jobba på en begravningsbyrå eller på biblioteket. Men man får väll inte ha för stora förhoppningar på sånt.

 

Just nu tränar jag på att vara själv. Det gör jag i en träningslägenhet. Förra veckan var jag upp hit under eftermiddagen. Igår och idag har jag även sovit över (blir andra natten nu alltså). Om allt går bra kanske jag kan laga mat här med personal nästa vecka. Målet är att kunna vara här själv under eftermiddagarna och laga mat själv och sova över, två-tre gånger i veckan. Det känns spännande och det går bra.

 

Jag har börjat packa ihop och rensa saker hos mina föräldrar nu. Jag är en sån som inte kan slänga saker, så det finns en del att ta itu med. Men känns skönt ändå. Ska hem till mamma i helgen och fixa lite. Då kanske vi kan färga om mitt hår också, som förresten är blått nu (äntligen!!!).

 

Det var väll allt tror jag. Det är väldigt mycket just nu, det är ganska överväldigande men det ska nog gå bra. Jag ska fixa det här!

 

xoxo

Charlotta

 

 
1 Linnea-Maria:

skriven

Åh, härligt att det går framåt, och grattis till pojkvännen :)
Vilken härlig blå färg ditt hår har!

Svar: Tack :)
Ravenmistress