Månadsuppdatering (och ett tack till er som betyder allt)

Kommentera

Var det en månad sen igen? Jag tror det.

 

Vad har hänt sen sist? Jag antar ingenting och allting på samma gång. Jag jobbar mot att flytta men inget har gått framåt där. Jag väntar på svar om aktivering/praktik. Jag har inte hittat någon lägenhet och är allmänt uppstressad.

Det är dock klart att Robin flyttar ihop med mig i september. Jag kan inte vara lyckligare över det! Han är mitt ljus och min mening att sträva. Ett liv med honom är allt jag någonsin kunnat önska mig.

Packandet går långsamt. Håller på nu men det är så svårt att göra mig av med saker och det är svårt att veta hur jag ska packa, vad som ska upp i lägenheten (när jag nu får en) och vad som ska sparas undan.

 

Jag har försökt börja en youtubekanal med några andra tjejer som vi kallar the Gothic Kingdom. Än så länge har jag bara lyckats ladda upp en pga sjukdom och stress. Och den blev inte så bra heller eftersom jag försökte använda ett nytt program på bara några timmar. *suck*

 

När jag skriver det här sitter jag på mitt rum hos pappa. Det är sista gången jag är här innan jag flyttar. Jag håller på att göra om mitt flickrum till ett gästrum. Det känns konstigt men bra på samma gång. Det här är ett bevis på att jag ska flytta ut på riktigt. Jag har väntat länge på att bli stark nog för det här – och nu är jag det! Jag är sönderstressad och orolig, men jag stressäter inte och självskadar inte, jag är stark nog för att ta mig igenom stressen. Mina ögon är fokuserade på målet!

 

Under tiden går det väldigt bra för min bästa radiokaka Jennifer. Hon har tagit ett stort steg och jag är så stolt över henne! Jag trodde aldrig att vi skulle kunna bli vänner när jag träffade henne, vi var för olika, det är vi fortfarande, men vi passar så bra ihop ändå! Jag är så glad att jag har henne och stressa ut mig över och bara prata skit, skratta och gråta tillsammans.

 

Utöver det har jag även min underbara Sanneli som jag kan skriva till när som helst med det mest random och konstiga saker, och vi förstår varandra. Hon är ett stort stöd på sitt sätt och jag älskar henne som den underbara vän hon är.

 

Så med andra ord kan jag säga för en gångs skull att jag har vänner på riktigt – och jag är så nöjd och tacksam för det!

Jennifer och Sanneli, vad skulle jag vara utan er?

 

Och sen på det har vi Robin. Jag älskar dig över allt annat. Kan det bli bättre än såhär? Jag tror inte det.

 

Jag är glad, jag mår bra. Jag är stressad och orolig men det gör inget. Det är värt det! Allt det här har varit värt det!

 

xoxo

Charlotta